Upplev klassisk bruksmiljö

Med lokal ägare som vill ta hotellet tillbaka till dess rötter och återberätta brukets historia

Bruks Entré

Centralt boende för olika behov

Rum i olika storlekar och standard som passar alla från arbetaren till familjen

Bild lägenhet Brukshotellet Skinnsberg

Upplev klassisk husmanskost

Vi erbjuder frukost, husmans till lunch/middag, kafé och minikiosker

Matsal Brukshotellet

Varmt välkomna!

Brukets hotell har blivit företagarnas och arbetarnas hotell ! 

Företagshotell
    Loading...

Välkommen!

 

Det anrika Brukshotellet har fått ny lokal ägare och inredningsidén är att ta hotellet tillbaka till dess rötter och återberätta brukets och deras historia med inslag av vårt fantastiska lokala djur- och naturliv.

Hotellet ligger centralt i Skinnskatteberg med endast ett par minuters promenad från tåg/busstation, butiker och restauranger. Vi erbjuder 17 nyrenoverade rum i olika storlekar och standard som passar alla från affärsresenären till familjen. Välj att bo på Brukshotellet med lite högre rumsstandard eller i det närliggande Annexet där vi bl.a. har familjerum och hundhotell (i vissa utvalda rum).

I rumspriset så ingår gratis tillgång till wifi, parkering, lounger med kaffe/té och TV, bastu & relax, gym, aktivitetsrum med pingis, gästkökspentry, stor uterass, och grillplats i vår stora och lummiga trädgård. Brukshotellet erbjuder även frukost och klassisk husmanskost till lunch/middag. Kafé och minikiosker finns även på hotellet.

Lokal ägare som vill verkligen skapa en hemma-fast-borta känsla och vi löser det mesta. Välkomna till vårt hotell och vår kommun!

Hitta hit!

Klicka här så får du korrekt vägbeskrivning.

Lämna din e-post så kontaktar vi dig!


You are now subscribed