Klassisk husmanskost

Lunch husmans

Mat & Dryck

Brukshotellet Skinnsberg erbjuder frukost, lunch, middag, kafé och minikiosker och gäster har alltid tillgång till gratis kaffe/té i våra gästlounger. Notera att utbudet är begränsat p.g.a. rådande Covid-19 pandemi – se mer information nedan:

Frukost: Frukosten serveras som buffé på vardagar mellan 07.00 - 08.00 och vill ni ha frukost tidigare så kontakta oss så ordnar vi det. Ni kan också välja att servera er egen frukost på en tid som passar er och då får ni tillgång till hotellets frukostpentry med tillhörande köksutrustning och frukost enligt frukostmenyn. Handskar, handsprit och tvål tillhandahålls av hotellet i frukostpentryt. På helgerna är det just nu självserverande frukost som gäller. För större sällskap så fixar vi även buffé på helgerna – kontakta oss för mer information. Frukosten är ett tillval som kostar 50 kr/person. Klicka här för att se frukostmenyn

Lunch: P.g.a. rådande Covid-19 pandemi så erbjuder Brukshotellet och Restaurang Charlie enbart lunchlådor – ej bordsservering - med fokus på klassisk husmanskost och sallader. Klicka på länkar till höger för att se meny och för att boka lunch. Notera att hotellets gäster kan äta sin lunchlåda på hotellet där vi erbjuder flera olika utrymmen där ni kan välja att sitta avskilt. För mer information så klicka på länkarna till höger eller kontakta oss.

Middag: P.g.a. rådande Covid-19 pandemi så är restaurangen stängd. Hotellets gäster kan dock välja från ett urval av frysta matlådor tillagade i restaurangköket. Kontakta oss för mer information.

Kafé: Öppettider är måndag - fredag kl. 08.00 – 10.00. Hotellets gäster kan dock alltid beställa från kafémenyn på övriga tidpunkter när personal är tillgängliga. Klicka här för att se vår kafémeny

Minikiosk: Vi har tre minikiosker på hotellet som erbjuder läsk, mineralvatten, choklad, godis, chips och enkla middagsalternativ som nudlar och panpizza.

Gästkökspentry: Gäster har gratis tillgång till gästkökspentryn i både våra hotell där ni kan förvara egen mat i gästkylskåp/frys. Gästkökspentry är utrustade med t.ex. mikro, kaffebryggare, vatten/äggkokare och tillhörande köksutrustning – dock ej spis och ugn.

Grillplats: Gäster har gratis tillgång till Brukshotellets grillplats utomhus med både kol- och gasgrill och loungemöbler.

Har ni frågor om allergier eller liknande så kontakta oss för mer information och vad vi kan erbjuda.

Lämna din e-post så kontaktar vi dig!


You are now subscribed