Klassisk husmanskost

Lunch husmans

Mat & Dryck

Brukshotellet Skinnsberg erbjuder frukost, lunch, middag, catering, konferens & event, kafé, minikiosker och gäster har alltid tillgång till gratis kaffe/té i våra gästlounger. Se mer info nedan:

Frukost: Frukosten serveras som buffé på vardagar mellan 06.30 - 08.00 och vill ni ha frukost tidigare så kontakta oss så ordnar vi det. Ni kan också välja att servera er egen frukost på en tid som passar er och då får ni tillgång till hotellets frukostpentry med tillhörande köksutrustning och frukost enligt frukostmenyn. Handskar, handsprit och tvål tillhandahålls av hotellet i frukostpentryt. På helgerna är det just nu självserverande frukost som gäller. För större sällskap så fixar vi även buffé på helgerna – kontakta oss för mer information. Frukosten är antingen inkluderad i rumspriset eller så är det ett tillval som kostar 95 kr/person. Klicka här för att se frukostmenyn.

Lunch: Brukshotellet och Restaurang Charlie erbjuder lunchlådor som antingen hämtas upp och ätas på plats i matsalen. Vi har fokus på klassisk husmanskost och sallader från vår utmärkta kock Anki. Klicka på länkar till höger för att se meny och för att boka lunch. För mer information så klicka på länkarna till höger eller kontakta oss.

Middag: Hotellets gäster kan välja middag från dagens lunchmeny eller från ett urval av frysta matlådor tillagade i restaurangköket. Vi anordnar även middagar för större sällskap- Kontakta oss för mer information

Catering: Vi erbjuder catering från 245 kr/person. Kontakta oss gärna för mer information. 

Konferens & event: Vi erbjuder förmånliga paketlösningar för konferens och event. kontakta oss för mer information. Se mer info under fliken "Möten i Bruksmiljö"

Kafé: Öppettider är måndag - fredag kl. 08.00 – 10.00. Hotellets gäster kan dock alltid beställa från kafémenyn på övriga tidpunkter när personal är tillgängliga.

Minikiosk: Vi har minikiosk på hotellet som erbjuder läsk, mineralvatten, choklad, godis och enkla middagsalternativ som t.ex. panpizza och frysta matlådor lagade i restaurangköket.

Gästkökspentry: Gäster har gratis tillgång till gästkökspentryn i både våra hotell där ni kan förvara egen mat i gästkylskåp/frys. Gästkökspentry är utrustade med t.ex. mikro, kaffebryggare, vatten/äggkokare och tillhörande köksutrustning – dock ej spis.

Grillplats: Gäster har gratis tillgång till Brukshotellets grillplats utomhus med både kol- och gasgrill och loungemöbler.

Har ni frågor om allergier eller liknande så kontakta oss för mer information och vad vi kan erbjuda.

Lämna din e-post så kontaktar vi dig!


You are now subscribed