Upplev klassisk bruksmiljö

Med lokal ägare som vill ta hotellet tillbaka till dess rötter och återberätta brukets historia

Flygbild hotell

Centralt boende för olika behov

Rum i olika storlekar och standard som passar alla från företagaren till hundfamiljen

Lägenhet

Upplev klassisk husmanskost

Vi erbjuder frukost, husmans till lunch/middag, kafé och minikiosker

Lunch

Känn dej som hemma!

Lokal personal och ägare ger dej en personlig upplevelse

Entre brukshotellet

Upplev klassisk Bruksmiljö

Välkommen att uppleva klassisk bruksmiljö på Brukshotellet Skinnsberg, strategiskt placerad, mitt i mellan Västerås och Avesta, på gränsen där Bergslagens vildmark tar vid. Vi älskar det lokala och vår inredningsidé är att ta hotellet tillbaka till dess rötter och återberätta brukets och hotellets historia med inslag av vårt fantastiska lokala djur- och naturliv.

Hotellet ligger centralt i Skinnskatteberg med endast ett par minuters promenad från tåg/busstation, butiker och restauranger. Vi erbjuder er 17 välstädade rum i olika storlekar och standard som passar alla från företagsgäster till familjer med hund. Ni kan välja att bo på Brukshotellet med högre rumsstandard eller i det närliggande Annexet där vi bl.a. har 4-bäddsrum och hundhotell med gemensam dusch/wc.

I rumspriset ingår wifi, parkering, lounger med kaffe/té, gästkökspentryn, bastu & relax, gym, aktivitetsrum med pingis och vi erbjuder er frukost och klassisk husmanskost till lunch/middag. Naturen är runt hörnet och njut i vår stora och lummiga trädgård med tillgång till grillplats eller varför inte smaka på våra lokalt odlade äpplen och plommon. Kafé och minikiosk finns även på hotellet och vi gör det lilla extra som hjälper att lösa era praktiska problem så att ni kan fokusera på att sova och äta gott och göra det ni har kommit hit för att göra. Perfekt för er som vill stanna länge!

Lokalt boende ägare och personal välkomnar er att känna er som hemma på Brukshotellet. Välkomna till vårt hotell och kommun!

 

Läs mer om hur vi förhåller oss till Covid-19 här.

Lämna din e-post så kontaktar vi dig!


You are now subscribed