Upplev klassisk bruksmiljö

Med ny lokal ägare som vill ta hotellet tillbaka till dess rötter och återberätta brukets historia

Flygbild hotell

Centralt boende för olika behov

Rum i olika storlekar och standard som passar alla från affärsresenären till familjen

Lägenhet

Upplev klassisk husmanskost

Vi erbjuder frukost, husmans till lunch/middag, kafé och minikiosker

Lunch

Välkomna!

Lokal personal och ägare ger dej en personlig upplevelse

Entre brukshotellet

Upplev klassisk Bruksmiljö

Det anrika Brukshotellet har fått ny lokal ägare och inredningsidén är att ta hotellet tillbaka till dess rötter och återberätta brukets och hotellets historia med inslag av vårt fantastiska lokala djur- och naturliv.

Hotellet ligger centralt i Skinnskatteberg med endast ett par minuters promenad från tåg/busstation och butiker. Vi erbjuder 17 nyrenoverade rum i olika storlekar och standard som passar alla från affärsresenären till familjen. Välj att bo på Brukshotellet med lite högre rumsstandard eller i det närliggande Annexet där vi bl.a. har familjerum och hundhotell (i vissa utvalda rum).

I rumspriset så ingår gratis tillgång till wifi, parkering, lounger med kaffe/té och TV, bastu & relax, gym, aktivitetsrum med pingis, gästkökspentry, stor uteterass, och grillplats i vår stora och lummiga trädgård. Brukshotellet erbjuder även frukost och klassisk husmanskost till lunch/middag. Kafé och minikiosker finns även på hotellet.

Både personal och ägare bor lokalt i kommunen och vi vill verkligen skapa en hemma-fast-borta känsla och vi löser det mesta. Välkomna till vårt hotell och vår kommun!

Läs mer om hur vi förhåller oss till Covid-19 här.

Lämna din e-post så kontaktar vi dig!


You are now subscribed