Central boende för olika behov

Lägenhet/suite

Lägenhet apartment

Centralt boende för olika behov

Familjerum

Familjelägenhet

Central boende för olika behov

Singelrum med eget badrum

Singelrum

Boende för fyrbenta vänner!

Dubbelrum med enkelsängar

Hundhotell

Centralt boende för olika behov

Singelrum

Singelrum

Centralt boende för olika behov

Dubbelrum med dubbelsäng

Dubbelsäng

Centralt boende för olika behov

Trebäddsrum

Trebäddsrum

Välj ett rum som passar dig!

Hotellet ligger centralt i Skinnskatteberg med endast ett par minuters promenad från tåg/busstation och butiker. Vi erbjuder 17 nyrenoverade rum i olika storlekar och standard som passar alla från affärsresenären till familjen. Välj att bo på Brukshotellet med lite högre rumsstandard eller i det närliggande Annexet där vi bl.a. har familjerum och hundhotell (i vissa utvalda rum).

I rumspriset så ingår gratis tillgång till wifi, parkering, lounger med kaffe/té och TV, bastu & relax, gym, aktivitetsrum med pingis, gästkökspentry, stor uteterass, och grillplats i vår stora och lummiga trädgård. Brukshotellet erbjuder även frukost och klassisk husmanskost till lunch/middag - se mer under fliken "Mat & Dryck". Kafé och minikiosker finns även på hotellet.

För boende som är yngre än 18 år krävs det att förälder, målsman eller annan vuxen ansvarig person över 18 år bor på hotellet samtidigt (behöver ej bo på samma rum).

Incheckning från kl 15.00 och utcheckning 09.00 (vardagar) och 11.00 (helger).

Både personal och ägare bor lokalt i kommunen och vi vill verkligen skapa en hemma-fast-borta känsla och vi löser det mesta. 

Välkomna till vårt hotell och vår kommun!

 

Lämna din e-post så kontaktar vi dig!


You are now subscribed