Vårt koncept

VÅRT LOKALA SKINNSBERGS KONCEPT


Det anrika Brukshotellet i Skinnsberg har fått nya lokala ägare och vår idé är att åter öppna hotell & restaurang med temat djur och natur och ta hotellet tillbaka till dess rötter genom att återberätta brukets historia. Vi tror på vårt lokala koncept och vi samarbetar så långt det är möjligt med lokala partners och vi vill erbjuda aktiviteter som både Skinnsbergare och hotellgäster vill ha. Renovering pågår för fullt i huvudbyggnaden och vi har parallellt öppnat Annexet juni 2018 (fastigheten bredvid Brukshotellet) där alla rum är nyrenoverade i enkel och prisvärd standard med tillgång till frukost. År 2020 fyller Brukshotellet 70 år och Annexet 75 år och då planerar vi en stor 145 årig fest!


Tommy & Ari

PS: nyttja vårt öppningserbjudande. Vi har upp till 20% rabatt i juli och augusti; Dubbelrum 595 (normalpris 695), Trippelrum 695 (normalpris 850) och familjerum 795 (normalpris 995).BRUKSHOTELLET ANNEXET BESKRIVNING

Det anrika Brukshotellet Skinnsberg är beläget centralt i Skinnskatteberg med endast 3-4 minuters promenad till tågstationen, butiker, restauranger och Brukshotellet är en idealisk utgångspunkt för t.ex vandring, cykling, fiske, jakt och allt det Skinnskatteberg med omnejd har att erbjuda. Alla 6 rum, från 695 kr/natt, i det nyrenoverade Annexet har trädgårdsutsikt och gratis parkering och internet. Stor och lummig trädgård för att äta utomhus/pick-nick, spela fotboll eller bara koppla av. Vi har gemensamma utrymmen för frukost, 3 badrum/toaletter, tvättstuga och ett konferensrum som kan hyras separat. Vi hyr även ut hela Brukshotellet Annexet med 17 sängplatser och konferensrum/ bankettsal för olika event. Vi samarbetar med Book Visit (bokningssystem) och Payex (för säkra betalningar).

© Copyright. All Rights Reserved.

Get in Touch

Phone: +46 (0)222 - 419 19

Address: Fritz Malmströms Väg 1, 73930 Skinnskatteberg Facebook: @brukshotelletskinnsberg

E-mail: info@brukshotelletskinnsberg.se